Vendes les 24 hores els 365 dies de l’any.

El nostre “pizzaiolo” sempre t’atendrà amb professionalitat, amb la mateixa cura i dedicació tant si és a les 10 del matí com a les 3 de la matinada!

Nova màquina instal·lada a Màlaga

En una ciutat en la que es viu al carrer a tot hora, aquest servei ha tingut una gran acollida. Èxit de gent i vendes. Pizza artesanal lliurada al moment que convé al client, sense cues, en 3 minuts!

Link Facebook  Pizzorro:  enllaç

La màquina de Girona a ple rendiment.

Els clients troben molt fàcil la utilització de la màquina i es sorprenen de la rapidesa amb la qual són servits. Moltes persones, en rebre la pizza en 3 minuts, ens han preguntat si hi havia algú a l’altra costat de la màquina!

Llegir publicació

Ranking

Top 10 de vendes aconseguit per part de diferents distribuidors.

Habemus Logo!

Un isotip minimalista i formal que juga amb la lletra A de pizza i la imatge de dos talls.
Els valors d’aquest logotip són la simplicitat, el minimalisme, la ormalitat i el joc amb la lleta A i els talls de pizza.

Rendibilitat

“Win to Win” aquesta és la pàgina indicada per a tots aquells que volen fer un canvi de rumb i complir els seus somnis. Per tots aquells que vulguin ser propietaris i/o distribuidors. Per convèncer-vos us facilitem una sinopsi estadística, un ranking de vendes, un apartat de rendibilitat i un de finançament!

Ja ho tens clar? Contacta’ns!